De rattan en webbing trend is je vast niet ontgaan de afgelopen tijden. En natuurlijk willen we daarbij het liefst dat al het speelgoed dat in huis rondslingert ook met deze trend mee gaat. Daarom laat ik je vandaag de 9 tofste rattan Ikea DUKTIG keukentjes make-overs zien om je wat inspiratie te geven.

Wil je minder tijd en geld spenderen aan deze hack? Lees dan snel verder en ontdek ook onze rattan stickers voor de Ikea DUKTIG speel keukentjes!

rattan ikea duktig kitchen

Zoals je ziet kun je naast het gebruik van webbing ook mooie houten handgrepen en knoppen toevoegen voor een extra stylish DUKTIG keukentje.

rust ikea duktig kitchen stickers

Rattan of webbing in het Ikea DUKTIG keukentje geeft het keukentje gelijk een luxere, meer afgewerkte en persoonlijke uitstraling. Je kunt er ook voor kiezen om onze ‘Rust’ stickers voor op de voorkant bij te gebruiken om een look als deze te creëeren zonder geknoei met verf enzo.

Liever een ander kleurtje (zoals onderstaande bijvoorbeeld)? We hebben maar liefst 16 verschillende kleuren in ons assortiment!

rattan ikea duktig kitchen

Je kunt natuurlijk naast het gebruik van rattan (stickers) voor je Ikea DUKTIG keukentje ook prachtige leren handgrepen toevoegen. We hebben er maar een paar op voorraad, dus stuur ons een berichtje als je interesse hebt in een setje van 3 leren handgrepen. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

rattan ikea duktig kitchen

Bespaar moeite en druk de kosten met rattan/webbing stickers voor Ikea DUKTIG keukentjes

Omdat rattan en webbing vrij kostbaar materiaal is, en vaak alleen maar op grote rol wordt verkocht bedachten wij een oplossing. Namelijk een heuse rattan / webbing sticker voor op het Ikea DUKTIG keukentje. Hiermee maak je in een handomdraai de deurtjes helemaal in bohomian en natuurlijke stijl zonder al te veel moeite.

Onze rattan / webbing stickers voor de Ikea DUKTIG keukens hebben een fijne structuur en zijn dus niet ‘gewoon gladde stickers met print’. Het geeft hierdoor een hele verfijnde indruk, die erg realistisch lijkt.

webbing ikea duktig kitchen

Kijk hoe gaaf! Je hoeft helemaal niet het keukentje in elkaar te zetten zoals die overal staat. Hier hebben ze alleen de onderkant en de ‘magnetron’ gebruikt voor het keukentje, en ik kan je zeggen. Het misstaat echt niet! Kijk nou hoe mooi, met het rattan en alle houten accenten. LOVE IT!

rattan ikea duktig kitchen

Met een kek achterwandje kun je het keukentje ook een hele nieuwe boho twist geven. Het enige wat je nodig hebt is spaanplaat, een gaaf behangetje en wat lijm. Enige nadeel is dat je hem dan niet meer van de muur af kan gebruiken en de andere speel functies hebt. Zoals onze Burger Bar, Flower Bar, Sushi Bar en nog veel meer!

rattan ikea duktig kitchen
webbing ikea stickers

Meer inspiratie lezen?

Meer gave stickers ontdekken?