Het Ikea Düktig speelkeukentje is inmiddels een ware beroemdheid. Als je kinderen hebt, dan is de kans groot dat je dit keukentje óf op je verlanglijstje hebt staan of al in huis hebt. Het simpele design, de ontelbare hack mogelijkheden en de prijs zijn er zeker naar. Vind je de € 79,95 iets teveel, kijk dan vooral ook eens op Marktplaats of andere tweedehands aanbieders, want daar kun je soms zelfs al Ikea Düktig keukentjes vinden voor minder dan €50,- en dan hoef je ook geen moeite meer te doen met het in elkaar zetten van het keukentje. Dikke prima dus!

In deze blog laten we jou de 10 mooiste monochrome Ikea Düktig make-overs en hacks zien zodat ook jij snel aan de slag kunt. Heb je liever niet al te veel werk met schuren, nog een keer schuren, verven, lakken en meer moeite? Dan kun je ook kiezen voor onze Ikea Düktig Front Stickers die je binnen een paar minuten op je keukentje hebt geplakt en gelijk een super resultaat geeft!

Een likje verf, nieuwe knopjes en de buizen, kraan, wasbak en handgreepjes goud spuiten en je hebt een compleet andere keuken!

Niet iedereen kiest ervoor om het Ikea Düktig keukentje met bovenstuk te kopen. En dat is ook helemaal niet altijd nodig zoals je kunt zien. Hier is het niet gebruikt en ziet het Ikea Düktig keukentje er toch nog top uit. Met wat washi tape op de muur heeft deze moeder een gaaf huisje gemaakt.

Nieuwe (klassiekere) handgreepjes, een ‘houten’ blad, de kraan en wasbak zwart gespoten en een toffe achterwand erin. Hoppa

Shop onze ZoeyZoKidsConcept Collectie

Dit keukentje is eerst mooi wit geverfd (het blad en de houten accenten die het eerst had), de grijze pootjes kregen een zwart kleurtje, en ook de handgreepjes zijn hier weer overgespoten. Hier zijn ook nieuwe knoppen op gezet, waaraan je lekker kunt draaien en zo in het Ikea Düktig keukentje de lekkerste gerechten neer zet!

Bij dit Ikea Düktig keukentje is gekozen voor het verven van één van de deurtjes, en de schapjes naast de ‘magnetron’. Een houten achterwand erin, deze wit verven, en wat toffe drie hoek stickers erop en je bent klaar.

Een paar prachtige leren handgreepjes, een likje witte verf, en wat fijne stickers en je hebt een compleet nieuw Ikea Düktig keukentje voor je kids gefabriceerd. Je kunt de handgreepjes en de stickers ook bij STCKRS shoppen, en vergeet je dan de Ikea Düktig stickers voor de achterkant van onze ZoeyZoKidsConcept Collectie niet mee te bestellen voor extra fun?!

Dit is wel een heus interieur hoogstandje. Dit Ikea Düktig keukentje is helemaal gestyled in de rest van het grote mensen interieur. Want dat is voor veel ouders steeds belangrijker, dat het speelgoed óók in het interieur past. Met de knopjes, de stickers en een verfje kom je echt al een heel eind zoals je kunt zien. Werk het af met nog wat fijne ‘echte’ accessoires en je Ikea Düktig keukentje is compleet.

Een mooi krijtbord sticker op een achterwand en je kunt al je creativiteit kwijt in dit Ikea Düktig keukentje.

Zwart met goud is ALTIJD goed! Hier hebben ze niet alleen maar het keukentje een lik gouden verf gegeven, maar ook alle pannetjes, potjes en accessoires. Het blinkt wel heel erg goed zo, en is perfect voor een dure dude of deftige diva. Deze sjieke Ikea Düktig Hack is er voor iedereen!

Wauw! Alleen al de backsplash (hip woord voor achterwand) maakt dat dit Ikea Düktig keukentje eruit springt! Verder zijn er eigenlijk alleen maar de ‘standaard’ hacks uitgevoerd, zoals verven en de bak en kranen een andere kleur geven. Maar het lijkt wel een heel ander Ikea Düktig keukentje, dan zoals ze in de winkel staan! Top!

Een marmer plakfolie op het keukentje, zwarte handgrepen, kraan en stang en dit Ikea Düktig monochrome keukentje is klaar!

PIN IT