Een houten speelgoedkeuken voor elke jonge keukenprins(es)


Kinderen staan bekend om hun inspiratie en fantasie. Zo zijn er kinderen die niets liever willen dan een echte chef-kok worden. Met een IKEA DUKTIG houten speelgoedkeukentje bied je jouw kind de mogelijkheid om helemaal los te gaan in de keuken. Hiermee oefenen kinderen meteen hun sociale vaardigheden. De keukens zijn volledig te transformeren in een realistische keuken naar wens door het gebruiken van kant en klare stickers. Zo maak je bijvoorbeeld makkelijk een Italiaans restaurant voor jouw kleine chefkok. Speel samen met je kind een rollenspel en je zal verbaasd staan hoe snel ze de rol van kok innemen!

Specificaties van de IKEA DUKTIG speelgoedkeukentjes


De speelgoedkeuken biedt veel stevigheid, waardoor een kind zich volledig kan uitleven en de deurtjes oneindig open en dicht kan doen. De keuken is grotendeels gemaakt van hout en recyclebare onderdelen. De speelgoedkeukentjes kunnen gebruikt worden door kinderen vanaf 3 jaar en het is een creatieve manier om je kind te leren staan. De poten zijn op 3 hoogtes verstelbaar, zodat een kind in de groei er makkelijk meerdere jaren mee kan doen. Door gebruik van magnetische stickersets kan je ook ieder jaar afwisselen qua design. Tover bijvoorbeeld eerst het keukentje om in een supermarkt en een jaar later in een sushi restaurant!  

achterkant ikea duktig sticker

Realistisch speelgoed


Er zitten veel leuke onderdelen bij de speelgoedkeukentjes, zoals een wasbak, een magnetron en handige kastjes. Door middel van losse stickers maak je deze onderdelen nog realistischer. Zo is er een stickerset met magnetron knoppen, een ovenrekje, een krijtbord weekmenu en wordt er zelfs een vaatwasser gecreëerd door middel van stickers. De speelgoedkeukentjes van IKEA DUKTIG hebben zelf ook een hele toffe feature, namelijk lichtdiodes die een verlichte rode kookplaat genereren (maar natuurlijk niet echt warm worden). Combineer de IKEA DUKTIG keuken met een van de vele stickersets en je weet zeker dat je kind het gevoel krijgt dat hij of zij in een werkelijke keuken staat!

achterkant ikea duktig sticker

Bekijk al onze stickers voor de Ikea DUKTIG keuken hier:

Meer IKEA DUKTIG inspiratie opdoen?