Tijd voor een heel aantal roze Ikea Düktig make-overs. Want eigenijk is dat Ikea Düktig keukentje best prima hoor. Maar overal ter wereld krijgen ouders de kriebels, en moeten en zullen ze het keukentje zich helemaal eigen maken. Dikke prima! Wij zochten gewoon de tofste 15 roze Ikea Düktig make-overs voor jou bij elkaar, en helemaal onderaan vind je een fijne link, naar een Nederlandse blog die uitleg geeft over hoe je nou het fijnst je keukentje kunt verven.

Voor iedereen die geen zin heeft om het keukentje weer uit elkaar te halen en in elkaar te zetten, hebben we goed nieuws! Je kunt dan namelijk ook voor de voorkant van het keukentje hele fijne stickers kopen, waarmee je jezelf een hoop tijd en energie bespaard. Je plakt de gewenste kleur op, en kunt binnen 10 minuutjes al genieten van het grootse resultaat! Super fijn!

Heerlijk oud roze (half) Ikea Düktig keukentje

Wie zegt dat je perse het hele keukentje moet hebben om er goed mee te kunnen spelen? Wij zeggen in ieder geval van niet! Kijk maar is bij dit prachtige roze keukentje. Het enige wat er extra is, is het kleurtje, de twee handvaten en vier ‘oven’ knoppen van hout.

Style Report: Ikea Play Kitchen Hack

Suikerspin roze

Als je wel van roze houdt, maar het niet al te zoet wilt maken met zo’n heerlijke knalkleur, dan kun je er ook voor kiezen om alleen de onderste helft van je keukentje roze te maken, en de bovenste helft met rust te laten. Ook hier zijn meerdere hacks gedaan, maar het geheel blijft fijn om naar te kijken.

© Droomkeukentjes

Vintage Roze Ikea Düktig keukentje met achterwand

Zelf zijn wij niet zo’n fan van een achterwand, omdat je daarmee natuurlijk een heel aantal speel opties weghaalt. Maar eerlijk is eerlijk… Dit is wel een hele fijne ‘backsplash’ voor het Ikea Düktig speelkeukentje. En wat vinden jullie van de lekkere vintage roze kleur? Ook deze kleur is straks beschikbaar als sticker. Hackers klaar?? Plakken maar!

ikea duktig keuken makeover

Een gouden combi, roze & gouden speelkeuken

Het is geen onbekende combi, want welke prinses wil er nou geen roze keukentje met gouden accessoires?! Heb jij trouwens al bedacht dat je ook de pannentjes zelfs een ander kleurtje kunt spuiten?? Lijkt ons een flink karweitje, en dat laten we dus mooi aan de echte klussers over…

IKEA Duktig speelgoedkeuken hacks

Roze keukentje met Marokkaans vleugje

Bij Droomkeukentjes maken ze hun naam helemaal waar. Wat een fijne Ikea Düktig make-overs geven ze daar zeg! Ideaal voor de super luie ouder (of zij die er geen tijd, of inspiratie voor hebben). Je geeft je wensen door en zij draaien!

Wij vinden dit roze Ikea Düktig keukentje met Marokkaans vleugje (zie het bovenste gedeelte?). Heb jij er al eens aan gedacht om dit stukje van je keukentje een make-over te geven? De twee kleine schapjes zeg maar?! Ik ben benieuwd!

© Droomkeukentjes

Alleen de zijkanten van je Ikea Düktig keukentje roze verven

De eerste in deze roze hack voor het Ikea keukentje waarbij de voorkant niet geverfd is! Door de zijkanten en het werkblad een subtiel laagje verf te geven krijgt het keukentje gelijk een hele andere uitstraling!

Nog meer roze Ikea Düktig keuken inspiratie voor jou!

Bekijk hieronder nog een heel aantal roze Ikea Düktig keukentjes en laat je inspireren! Onderaan vind je nog een handige blog over hoe je nou het beste met verf je keukentje te lijf kunt gaan, geschreven door Cassandra, van Interior Queen!

© Droomkeukentjes

© Jamey.nl

© Interior Queen

Wil je nou precies weten hoe je nou eigenlijk het beste je keukentje een lik verf kunt geven? Deze ondernemende vriendin, Cassandra, van Momambition & Interior Queen, schreef er een uitgebreide blog over, die je hier kunt lezen.